2012. november 19., hétfő

Hiányzik

Hiányzik, amikor nincs mellettünk, hiányzik, amikor nem horkolja át az éjszakát, hiányzik, amikor nem szuszmákol a hátam mögött, hiányzik, amikor nem árnyékoskodik mögöttem reggel és minden pillanatban hiányzik, amikor nincs velünk...

A hétvégét Sopronban töltöttük a barátainkkal, nagyon szuper volt és nagyon jól éreztük magunkat, ilyen finom halászlét még életemben nem ettem, mint Balfon a Panoráma étteremben...nagyon jó kis móka volt ez a 3 nap. Chili nem jöhetett velünk, ezért megkértem Vivit és Botit, hogy vigyázzanak rá ez idő alatt. Pénteken átköltöztek hozzánk és vasárnap délutánig őrizték Őt. Nagyon cukik voltak, mindig hívtak, hogy mi a helyzet, Chili megajándékozta Őket egy reggel 6.15-ös keléssel. :) Jó sokat voltak lent vele, hogy kifáradjon...Hagytunk nekik egy rövid kis listát, amin minden vele kapcsolatos tenni valót leírtunk:

 
Ááááh, nem vagyunk aggódók, nem, mi nem...de Vivi jót röhögve csak ennyit kérdezett: "Ennyi?" :)

És mi volt, amikor hazaértünk? VIvi épp lehozta még egy gyorsra és amikor meglátott minket a parkolóból felé közeledni, azt se tudta, hogy átugorja vagy széttépje a kerítést!!!! Olyan nagyon örült nekünk, olyan édes volt!

Mosolyogva aludt el :)




Még egyszer köszönjük a kiváló pesztrát, Chilkónak nagyon jó dolga volt!!!

Szuperszitterek vagytok! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése