2012. július 31., kedd

2. hét

Chili szépen fejlődik, okosodik és imádni való!!!! :)

Hétköznap elvan, napközben hűsöl a kövön, rágcsálja a köteleit, néha bepróbálkozik az ajtó félfánál, házimozinál is, illetve a szennyes kosár is kifejezetten érdekes rágni való dolog... :)

Sétákat egyre jobban szereti, minimum 45 perces séta kell neki (reggel is-aminek én örülök a legjobban:) ), tápot szépen megeszi, jól beáztatva porszívózza.

Kocsiban lábamnál utazik, szépen lefekszik és alszik az úton. Hétvégét megint Velencén töltöttük, kapott saját kis medencét (- otthon nem győzöm kiszedni a pocsolyákból... :) amibe simán belemegy, játék nélkül is, nagyon édes, ahogy fújja a buborékokat a víz alatt és utána elkapja...haláli!!!

Az állatorvosunk regisztrálta őt, szerdán megyünk oltásért és akkor a spot-ot is megkapja, mert hétvégén Ákos kiszedett belőle egy kullancsot...olyan pici volt, hogy én még a zsepin sem láttam igazán, de azonnal kiszedtük, nem lett semmi gond, a kedve hibátlan...sőt! :)

Amit otthon művel néha...nekifutásból rohangál a kövön és csúsztatja a popsiját - szörföl!!!!! :) És nem csak egyszer véletlenül, hanem egymás után csinálta...betegre nevettük magunkat, persze, mire elővettük a fényképezőt, abbahagyta, de akkora alakítás volt!!! :)

Egy szó mint száz, nagyon édes és láthatóan jól érzi magát - folyton a hátán sziesztázik meg horkol. :)



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése