2012. augusztus 6., hétfő

3. hét

A 3. hetünk is nagyon jól telt VOLNA, ha nem izgulom halálra magam egy kis hasmenéstől...

Gyanítom, hogy Velencén valamit benyalt, mert vasárnap este kezdődött...A kedve és a hangulata töretlen, sőt(!!!), néha olyan, mint akinek elmentek otthonról, ilyenkor megkergül és mindennek neki ugrik/betámad/megharap/megugat, egyszóval turbó fokozat és totális káosz!!!! :) Nagyon rossz ilyenkor, de olyan édes... :)

Visszatérve, kapta végig a Gastro ferm-et, amit a Tenyésztő javasolt, ha valami hasmenéses betegség fordul elő. Igazából nagy baja nem lehetett, mert ugye a kedve az jó volt, enni evett, inni ivott sokat. (Ebben a nagy melegben két tál vizet is tartunk neki lent.)Túl is lettünk rajta szerdára, így csütörtökön megkapta a veszettség elleni oltását és egy spot-ot is. Az állatorvos megállapította, hogy nagyon jó kondiban van, szépen kopnak a körmei és nem mellesleg 8 kg, azaz nyolc kilogramm 4 hónaposan!!! Hát mi lesz ebből a kutyából??? :) Már most 8 kg... :)

Amúgy is nagyon gyanús dolgai vannak, alább felsorolva:
madarakat/repülőket kémlel
bogarakat vadászik
lepkéket üldöz - ez főleg éjjel buli, amikor a fehér lepkék repkednek a sötétben
első rangú forgalomszámlálója a Bécsi úti autósközlekedésnek
medencézik
apportíroz...stb.

Valami vadászeb veszett el benne vagy sokat volt a vizslákkal a Tenyésztőnél??? :)

Apukáméknál voltunk hétvégén, ahol van egy 3 éves erdélyi kopó-magyar vizsla mix kutyus, Bizsu néven fut és egy igazi békeharcos! Nála megadóbb állat nem létezik a világon, igazi követő, egyszóval ideális kutyatárs bárkinek, főleg Chilinek. Bizsu legfőbb erénye a "nyúl-futás", amiben semmi és senki nem tudná megverni, hihetetlen sebességgel képes a hosszú/nyurga lábain rohanni, amikor az ember azt hinné, tuti nekimegy a fának, hát nem...az utolsó másodperc tört része alatt irányt vált...nah ezt a kutyát kergeti Chili. :)

Igen ám, de a mi bulldogunk nagy ésszel lett megáldva, ezért amíg Bizsu köröz, addig Chili kivár, majd amikor megfelelő távolságba kerül, elkapja...Bizsu meg csak néz, hogy ez most hogy is történt??? Haláliak ketten együtt....a bulldog meg a kopó! :)

Szegény Bizsunak nincs megállás, ha Chili fent van, akkor aztán megy a kergetőzés, meg a finom harapdálás, Bizsu nyaka mindig csupa nyál...

Az éjszakáink elég nehezek, de csak nekünk, Chili olyanokat horpaszt...háton/hason/féloldalasan és minden olyan pozitúrában, amit én elképzelni sem tudnék...jah, és mindezt olyan horkolás kísér, amitől mi nem alszunk, csak Ő... :) IMÁDOM!!!

Így telt a hétvége és így fog telni ez a hét, lévén, hogy Apukámék elutaztak, ránk bízva a kutyát és a házat. :)
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése