2012. december 4., kedd

Tatai kirándulás

Sikerült három felejthetetlen napot eltöltenünk Tatán az Öreg-Tó Club Hotelben, ahol kutyát is szívesen látnak, így Chili is velünk tartott. Szombaton délelőtt indultunk és útba ejtettük a Turul Emlékművet Tatabányán, amit már annyiszor láttunk az autópálya mentén, de még sosem volt alkalmunk megállni. Mit ne mondjak, közelről monumentális...Messziről is látszik, hogy nem kicsi, de közelről...

(Már most szólok, rengeteg kép lesz, mert csodálatos időnk volt és Ákos csak kattintgatott...no, de milyeneket??? Nézzétek!)

Turul




Mondjad, Csőrike, hol van az ellenség?! :)))




Panoráma:





Napóleon maga... :)



Megérkeztünk Tatára és mivel olyan gyönyörű volt az idő, gyorsan betettük a csomagokat a szobába és irány a TÓÓÓÓÓ!!! :)Már leeresztették a tavat, de az élvezeti értéke így is hatalmas és a vadludak...káprázatos volt!



Mivel szombaton nem jutottunk el a várig, így vasárnapra terveztük. Elindultunk és lett belőle egy jó nagy túra, ugyanis megkerültük a tavat, ami kb. 7 km... :)

 

És este...az első hó!!!! :)


Háztól-házig 8.2 km volt egészen pontosan!!! :)))

Hétfőn indultunk haza, de előtte még egy kis séta és látogatás a Tenyésztőnél, ahol mint mindig, most is elrepült az idő... :)

A mancsa...




Összegzés képpen: szuper jól éreztük magunkat, megfelelő volt a szállás, finomakat ettünk, hatalmasakat kirándultunk, jókat pihentünk és áprilisban visszatérünk!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése