2012. augusztus 17., péntek

Szentendre

A héten kilátogattunk Szentendrére, hogy meghallgassuk barátunk - Fecó - beszámolóját 3 hetes amerikai utazásáról...mindamellett, hogy csak kapkodtuk a levegőt a beszámoló alatt, az volt a terv, hogy Bora kutyával összeismerkedjen Chili. Bora, a barátaink nemrégiben - kb. 1 éve - örökbefogadott kutyusa, akit a helyi állatmenhelyről hoztak el - olyan szép, amikor valaki megmenti egy állat életét, otthont/ételt  és RENGETEG SZERETET biztosít neki...és Ők bizony ilyenek, Borának nagyon jó dolga van ám! :)

A két kutya összeismertetése ismerve Bora (kicsit domináns, területvédő) természetét, a nyílt terepen történt, miután odaemeltük Chilit, hogy Bora nyugodtan megszaglászhassa. Hatalmas séta vette kezdetét, hogy a két kutya egy falkában érezze magát - ez nagyon fontos, mert mi nagyon sok időt töltünk együtt és a kutyáknak is jól ki kell jönniük. Megkezdődött a Duna part mentén a séta, Bora és Chili egyből a Dunába rohantak...nagyon jól érezték magukat, Chili ment Bora után, a vízben próbálta elkapni, de Bora még hárított. Aztán átsétáltunk a patakhoz, ott kezdődött a rohangálás, patakon oda-vissza, nagyon érdekes volt, hogy ha Chili elbátortalanodott, akkor Bora segítségére sietett és megmutatta, hogy bizony be lehet lépni a patakba, ment is utána a kis dömper. Itt már éreztem, nagy baj nem lesz, előjöttek az ösztönök! :)

Természetesen, ha Szentendrén járunk, ki nem hagyjuk a kedvenc lángosunkat...ezután beültünk a kertbe, elengedtük a fenevadakat. Kis udvariasság után belemerültek a kergetőzésbe. Bora híres arról, hogy a teraszra nem enged fel más kutyát, de hiszem, hogy a megfelelő bemutatási ceremóniával egyértelművé vált, hogy itt nem lesz trónbitorlás és semmi nem fenyegeti jólétét, ami beigazolódott azzal, hogy Chili is fent volt a teraszon! Juhhééé!!! :)) Mi négyen nagyon örültünk ennek és mosollyal az arcunkon néztük, ahogy ők ketten kergetőznek.

Chilit nem kellett este altatni, gondolom Borát sem... :)



Bora & Chili







...búvárkodik...


Bora a patakban




Chili a patakban





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése