2012. szeptember 3., hétfő

Elsők...

A múlt héten, csütörtökön volt az első olyan nap, amikor Chili egyedül volt otthon reggel 8.30-tól 16.00-ig. Vivi nem tudott jönni, ezért aznap volt a puding próbája… nagyon jól viselte ezt a napot, nem piszkított be és a kennelből sem dobott hátra szaltókat!! Nagyon büszkék voltunk rá, mindamellett, hogy izgultunk érte, de olyan kis ügyes.

Sok minden történt ám vele, voltunk a Római-parton sétálni/fürdeni/kacsázni és megkóstoltuk az ország tortáját is, ahol a cukrászdában Chili szépen leült a szék alá és várt. Nagyon rendes volt. Voltunk kint Szentendrén Boránál, nagyon jól kijöttek, Bora nagyon kedvesen, tanítóan bánt vele. Nagyon jókat sétáltunk Krisztivel meg a két kutyával, reggel 7-kor, amikor még Szentendre is „aludt”. Teljes volt a program: Dunában és patakban fürdőzés, kacsa kergetés, botozás…stb. Nagyon jól éreztük magunkat.

Vasárnap voltunk először Bulldog Pikniken. 10-kor kezdődött a Hajógyári-szigeten. Voltak szép számmal, Chili nagyon élvezte, Ő volt a legfiatalabb. Most először elengedtük a többi gazdi javaslatára, hogy jobban tudjon játszani. Nagyon élvezte, a nagyok terelgették őt, minden vízbe beleivott, mindenkit megszagolt és hagyta, hogy őt is megszaglásszák. Jött egy – szerintem hihetetlen nagy – francia bulldog, akin rajta hagyták a pórázt, amit maga után húzott…onnantól Chilinek meg is volt a feladat, rohant a póráz után. Nagyon elfáradt és nagyon koszos (értsd: nyálas) lett. Otthon meg is fürdettük gyorsan aztán horpasztott egész nap! Hangját sem hallottuk!

Chili és a Duna




Chili és Bora




Bulldog-Piknik




Yoda




Kidőlt...






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése