2012. szeptember 27., csütörtök

Mozgalmas hétvége

Chilibe megint sikerült rakni egy pár kilométert...Pénteken Apukámékhoz mentünk fel, ahol Bizsu epedve várta Chilit. Kezdődött a véget nem érő kergetőzés/birkózás/harapdálás/fetrengés/pacsálás...és még sorolhatnám. :) Szokásos módon Chili annyira elfáradt, hogy végig horkolt éjjel. Reggel korán kelés...majd egy hatalmas séta a két ördöggel, ami nagyon jól sikerült, mert Chilit elengedtük és mivel Bizsu már tanult eb, behívásra azonnal jön, illetve nem is kell hívni, mert pár 10 méter szaladás után rohan vissza egy simiért. Elég érdekes technika a lefárasztása, de minden esetre hatásos! :) Szóval a két jómadár együtt sétált dombról le, dombra fel. Jól elfáradtak, kaptak reggelit majd mindenki ment a maga fekhelyébe pihizni.

Ők ketten... :)


...egymás szájában...


És amikor már jártányi erejük sincs, akkor fekve harapdálnak.


Szombat délután Szentendrére voltunk hivatalosak, Borával folytatódott a játék. Ott is elfáradt, jó nagyot sétáltunk Kikivel meg a két kutyival. Nagyon aranyosak voltak, Bora ment elől, Chili meg szorosan mellette, parancsra sem tudnának ilyen szépen együtt haladni... :)

Szentendréről hazafele jövet megálltunk Békásmegyeren a Duna parton, hogy még egyet sétáljunk, ki tudja meddig lesz ilyen csodálatos idő alapon, meg nehogy már Chiliben maradjon otthonra energia... :) Nagyon nyugis és szép ez a partszakasz, nagyon jót sétáltunk. Rengeteg kacsa volt, akiket Chihi árgus szemekkel figyelt. Fürdött is egy kicsit -mert miért is ne?-, találkoztunk egy gyönyörű vizslalánnyal, akivel kergetőztek egyet...nagyon szuper volt. :))

Kacsalesen:


Egy bátor jelentkező:


 
És vajon, mi volt otthon??????

Először ez:

 

Aztán ez:

 

Érdemes megfigyelni közelebbről:

 

Majd ez következett:


Nagyon halkan jegyzem csak meg, hogy én is aludtam egy laza két órát, amíg Ákos Forma1-et nézett... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése